Home » Diverse » Finde en handel på bilauktion

Finde en handel på bilauktion

Du har besluttet at købe en bil og seriøst tænker på at købe en bil fra en bilauktion. Du kan (eller måske ikke) få en fremragende handel fra en bilauktion. Borte er de dage, hvor eneste Bilforhandlere ville have lov til at deltage i auto auktioner. De ville købe biler fra sådanne auktioner, istandsættelse af biler og sælge det til dig efter en federe fortjenstmargen. Du kan nemt tage del i en offentlig bilauktion, og nyde det også.

Erfarne folk og fagfolk i branchen forventer køberne til at være forsigtige samtidig med at købe en bil fra en auktion. Her er en løbe igennem processen og spørgsmålene, der holdes for øje, mens du tager del i en bilauktion.

Når du ankommer til auktion sted, kan du være nødvendigt at registrere dig først. Dette omfatter oplysninger som navn, adresse mv. Nogle bil auktion steder muligvis nogle beløb skal indbetales med dem. Nogle bilauktion kan har brug for kontanter, mens nogle kan have brug for bankcheck. Du bør forhøre sig om disse procedurer på forhånd.

Når registreringen er færdig med, kan du kontrollere biler på auktion. Nogle bil auktionsmarkeder kan ikke tillade dig at gøre så umiddelbart før auktionen. Sådan bil auktion steder har faste dage til inspektion. Altid ledsages af en mekaniker af dit valg for inspektion. Det er værd at huske, skønhed af en bil er hud-dybe kun. Du bør ikke ende med en bil med ikke-fungerende motor og snoede bagaksel. Mekaniker er den rette person til at tage et opkald på betingelse af bilen. Aldrig glemme at kigge efter bil historie betænkning. Bruge par dollars for at få en sådan beretning.

Tilbuddet processen starter med start bud. Dette beløb er normalt prisen nedenfor hvilke auktion vil ikke finde sted, eller der er reserverede pris for bilen. Må ikke umiddelbart starte budgivning. Lad de færreste starte udbudsprocessen og derefter kun springe ind i kampen. Hvis der er ingen andre tilbudsgivere derefter kun starter du byde på bilen af dine valg. Du kan ende med det samme beløb som den endelige pris af bilen.

Eksperter på området foreslår, at du ikke bør lade dine følelser, træffe beslutning om. Altid binde dig selv med en endelige pris. Hvis budbeløbet krydser denne grænse, tag dig selv ud af budgivning. Husk, der er altid nogle andre bil venter på dig.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.