Home » Diverse » Tillykke har du en baby

Tillykke har du en baby

Så du har en baby. Første off, tillykke! Men når det er sagt, der er et par ting du behøver at vide-ting, som folk er usandsynligt, at fortælle dig om, men som måske bekymre dig, hvis du ikke kender til dem på forhånd.

Du skal vide, at når din baby er født, der er en høj sandsynlighed for, at det vil se meget mærkeligt. Babyer kan ofte være født blå eller grå, og kan have et deformt hoved fra at skulle passe igennem sådan et lille hul. De er generelt blodige og forslået, og kan være dækket i kropsbehåring, især hvis de var født for tidligt. Alt dette tilføjer til et meget overraskende syn, hvis du ikke var forventer det.

Du skal ikke bekymre dig, selv om, som barnet vil vende tilbage til normal ganske hurtigt huden vil gå den rigtige farve efter et par minutter, når barnet begynder at trække vejret, og eventuelle skader i hovedet og mærkeligt hår skal rydde op efter et par dage. Bare indse, at det vil tage et par uger før din baby begynder at ligne den søde lille ting du havde forventet.

Selvfølgelig er den næste ting du behøver at vide lige hvad du skal gøre med barnet efter dette. Det vigtigste er at amme barnet. Baby ‘formel’ er ligesom junkfood til babyer, og du bør undgå det for enhver pris-den mangler de fleste af de naturlige næringsstoffer barnet har brug for, og i stedet fylder din baby med uanset kemikalier, du har i din vandforsyning. Babyer kan se, høre og lugte, selvom ikke meget godt, og det vigtigste er for barnet for at være tæt på sin mor synet af hende, lyden af hendes stemme og lugt og smag af hendes mælk vil lindre det bedre end nogen legetøj eller gadget nogensinde kunne.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.